Wij kopen uw auto voor een mooie prijs!

Hebt u een auto die niet uit een eerder bouwjaar komt dan 2005? Staat er niet meer dan 200.000 kilometer op de kilometerteller? En hebt u de beschikking over een auto die niet gezien wordt als schadeauto? Dan zijn wij er voor u! Wij kopen uw auto voor een mooie prijs. Sinds 2009 zijn wij actief in de deze markt en dit doen wij met veel succes. Wij hebben al veel auto’s voor mooie prijzen ingekocht en dit heeft voor veel tevreden klanten gezorgd.Wij kopen uw auto

Bij koop nu mijn auto geven wij de klant altijd een eerlijke prijs, deze prijs wordt bepaald door online taxatie. U kunt uw auto namelijk laten taxeren op onze website. Indien de auto aan de voorwaarden voldoet dan kunt u binnen 24 uur een bod verwachten. Wij kunnen een bod doen van maximaal 15.000 euro. Is uw auto meer waard dan kunnen wij helaas niks voor u betekenen. Wanneer u akkoord gaat met het bod dat wij doen, dan kunt u uw auto zowel naar ons toe brengen als op laten halen.

Wij kopen uw auto op een eerlijke manier

Op het moment dat u snel van uw auto wilt verkopen, dan moet u echt bij ons zijn. Wij kopen uw auto voor een eerlijke prijs en wij zijn sneller dan bijvoorbeeld een particulier. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Bij koop nu mijn auto houden wij de klant altijd op de hoogte en wij doen geen dingen die de klant niet wilt. Wij spreken pas van een deal als u met het bod akkoord bent gegaan en zo hoort het ook. Op het moment dat u akkoord gaat dan halen wij uw auto op. Vindt u het fijner om de auto te brengen? Dan is dit ook mogelijk, wij voldoen namelijk graag aan de wensen van de klant.