Veel gestelde vragen

Hoe verkoop ik mijn auto?

Dat kan op verschillende manieren. U kunt uw auto inruilen bij een merkdealer of autobedrijf, of de auto adverteren op internet.
Maar u kunt ook kiezen voor een rechtstreekse verkoop aan www.koopnumijnauto.nl. Dat is de meest eenvoudige manier. U omschrijft de auto middels het taxatieformulier op deze site en vervolgens ontvangt u een bieding op uw auto. Wat u nodig heeft bij de verkoop is het complete kentekenbewijs van de auto en uw legitimatiebewijs, zodat u kunt aantonen dat u de eigenaar van de auto bent. Dat is het enige. De rest regelen wij.

Waar kopen wij auto’s in?

Voornamelijk doen wij onze auto inkoop in Gelderland, waaronder regelmatig Arnhem, Nijmegen, Huissen, Elst en Tiel.
Maar ook in andere plaatsen kopen wij auto’s in. Komt u bijvoorbeeld uit Zeeland, Limburg, Noord-Holland of Groningen? Ook dan kunt u uiteraard het auto inkoopformulier invullen en een bod op uw auto ontvangen.

Krijg ik geen betere prijs als ik mijn auto particulier verkoop?

Uw auto zelf verkopen aan een particulier kán inderdaad een betere prijs opleveren. Dit kost echter meer tijd en moeite. U moet afspraken maken met potentiële kopers, die bij u thuis langskomen en over de prijs van uw auto kunnen onderhandelen. Koopnumijnauto.nl doet u een goed, gegarandeerd bod en bespaart u veel tijd en ongemak. Wij kunnen de auto gratis bij u thuis ophalen. Ook bespaart u advertentiekosten voor bijvoorbeeld Marktplaats. Bekijk de voordelen van verkoop via koopnumijnauto.nl in dit overzicht.

Krijg ik geen betere prijs als ik mijn auto inruil?

De inruilprijs die de dealer biedt voor uw huidige auto lijkt misschien aantrekkelijk. Maar over de prijs van de auto die u koopt kunt u dan meestal niet meer scherp onderhandelen. Als u uw huidige auto zelf al verkocht heeft via koopnumijnauto.nl, dan kunt u op een nieuwe of jong gebruikte auto een behoorlijke korting bedingen bij de dealer. Zo bent u per saldo toch voordeliger uit. Bekijk de voordelen van verkoop via koopnumijnauto.nl in dit overzicht.

Moet mijn auto APK gekeurd zijn en mag hij schade hebben?

Nee, uw auto hoeft niet voorzien te zijn van een geldige APK.
Dit dient u ons wel te melden. Ook schade moet u melden bij de aanvraag en wordt in het bod van Koopnumijnauto.nl verrekend.
Op een schadeauto die total loss is verklaard of niet meer rijdbaar is kan koopnumijnauto.nl geen bod doen.

Wat is mijn auto waard?

De waarde van uw auto wordt bepaald door vraag en aanbod.
De prijs van de auto is gebaseerd op de nieuwwaarde. Naarmate een auto ouder wordt, daalt deze in prijs. Dit is grotendeels afhankelijk van de vaste lasten van de auto en de staat waarin deze verkeerd.

Klik hier en vul het taxatie formulier in, om binnen 24 uur een bod op uw auto te krijgen.

Ik wil mijn auto verkopen. Hoe ga ik te werk?

Om uw auto eenvoudig en snel te verkopen, kunt u contact opnemen met Koopnumijnauto.nl. Een initiatief van Auto Witjes Elst.
Via het online taxatie formulier, krijgt u binnen 24 een gratis bod op uw auto.
Lees hier meer over de werkwijze bij het verkopen van uw auto.