Auto inkoop Eindhoven

Auto inkoop Eindhoven is er voor de klant

 

Bent u van plan om een nieuwe auto te kopen maar wilt u eerst van uw oude auto af? Dan zijn wij een hele mooie mogelijkheid voor u. Wij van auto inkoop Eindhoven kopen namelijk auto’s in voor hele mooie prijzen. Bij ons op uw website kunt u uw auto laten taxeren, wij zorgen er vervolgens voor dat u binnen 24 uur een bod ontvangt. Wij kopen een bepaald categorie auto’s in, om ervoor te zorgen dat wij u een goede prijs kunnen bieden moet uw auto aan een aantal voorwaarden voldoen.auto inkoop Eindhoven

Zo moet uw auto uit het bouwjaar 2005 tot heden zijn, is de inkoopprijs maximaal €15.000 en is de maximale kilometerstand 200.000 km. Wij vinden het belangrijk dat de auto geen schade heeft en als de auto is ingevoerd uit het buitenland dan verwachten wij een volledige onderhoudshistorie. Wanneer de auto aan deze voorwaarden voldoet dan kopen wij hem voor een mooie prijs.

 

Auto inkoop Eindhoven voor de inkoop van diverse merken

 

Wij zijn een onderdeel van Auto Witjes, dit bedrijf is gevestigd in Elst.  Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat elke klant tevreden is. Dit doen wij namelijk al sinds 2009 actief in de autobranche. Wij van auto inkoop Eindhoven hebben een breed netwerk, dit is een van de redenen dat wij een mooi bod op uw auto kunnen doen. Wij kopen verschillende automerken in. Een aantal voorbeelden van merken die wij inkopen zijn: Opel, Audi, Peugeot en Mercedes. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van merken die wij inkopen, wij kopen namelijk nog veel meer in. Zo kopen wij bijvoorbeeld ook het Italiaanse automerk Fiat in.

Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. De verkoop is pas definitief als u akkoord gaat met het geboden bedrag.  Op het moment dat u de auto verkoopt dan komen wij deze bij u ophalen, dit is gratis. U kunt bij ons betalen per pas maar ook met contant geld.