Auto verkopen in Elst Arnhem of Nijmegen?

Auto Witjes Elst is altijd op zoek naar gebruikte auto’s die wij kunnen inkopen.

Wilt u uw tweedehands auto verkopen in bijvoorbeeld Elst, Huissen, Bemmel, Arnhem of Nijmegen? Wij kopen hem graag in.
Met behulp van het auto inkoop formulier op onze website, kunt u ons de gegevens van uw auto doorgeven.
U krijgt vervolgens binnen 24 uur een prijsopgaaf per e-mail of telefoon.

Ais u akkoord gaat met deze prijs, regelen wij de verkoop snel en eenvoudig. Inruil voor een auto uit onze voorraad is uiteraard tevens mogelijk.
U hoeft de auto niet zelf te brengen.
Wij hebben een eigen auto ophaal dienst en werken vanuit Elst.
Uw auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Auto inkoop Arnhem geeft u een eerlijke prijs

 

Wij zijn gestart met auto inkoop Arnhem in 2009. Sindsdien hebben wij de reputatie opgebouwd een eerlijke en snelle inkoper te zijn. Wij vinden het belangrijk dat u als klant een goede ervaring hebt. Dit begint al met de makkelijke taxatie, dit gaat namelijk online. Wij geven u binnen 24 uur een eerlijk bod tot wel €15.000. U kunt zelf kiezen wanneer u de auto komt brengen en u krijgt dan direct geld. U kunt er ook voor kiezen dat wij de auto ophalen met onze ophaalservice. U mag dan bepalen hoe laat wij de auto komen ophalen.

U kunt de wijze waarop wij betalen zelf kiezen, dit kan zowel contant of per bank. Een van de eisen die wij aan de auto stellen is dat deze niet meer dan 200.000 kilometer op de kilometerteller mag hebben. Wij kopen auto’s in vanaf bouwjaar 2005. Als u niet zeker weet of uw auto aan onze voorwaarde voldoet, dan kunt u gewoon een gratis taxatie doen, wij zullen u dan een reactie geven.

 

Auto inkoop Arnhem heeft veel voordelen

 

Nergens anders is het zo simpel om uw auto te verkopen als bij ons. Het verkopen van uw auto aan auto inkoop Arnhem is sneller dan dat u zou kiezen voor de verkoop bij een particulier. Bij ons hoeft u ook geen advertentiekosten te betalen en krijgt u een vaste prijs. U weet dus waar u aan toe bent als u een auto aan ons verkoopt.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op of laat uw telefoon nummer achter.